Kontakt oss
Kontakt oss

HVO drivstoff - Fornybar diesel.

En liten endring kan utgjøre. En stor forskjell.

Ved å bytte fra tradisjonell diesel til HVO kan du umiddelbart redusere dine karbonutslipp, faktisk med opptil 90%. De fleste av Kalmars utstyr kan enten bytte til HVO umiddelbart eller med en liten modifikasjon. Det er et veldig lite skritt som kan ha stor innvirkning på din reise mot Netto nullutslipp.

Reduser dine drivstoffutslipp med opptil 90%.

HVO, eller hydrobehandlet vegetabilsk olje, er en direkte erstatning for både rød og hvit diesel.

Laget av 100% fornybare råvarer som vegetabilske oljer, animalske fettstoffer og oljer som ofte er avfallsprodukter fra næringsmiddelindustrien.

HVO er helt bærekraftig og reduserer netto CO2-drivhusgasser med opptil 90%. Dette kan ha stor innvirkning på å redusere ditt steds karbonutslipp mens utstyret ditt er i drift.

I Europa er produksjonen av HVO dekket under EN15940-standarden, og med andre standarder på plass rundt om i verden, kan det enkelt erstattes med diesel uten å påvirke effektiviteten til utstyret ditt.

Et dokumentert alternativ til diesel.

HVO har blitt brukt som et blandet produkt i over 15 år og som en 100% erstatning for diesel i over et tiår. Det har bevist seg som et trygt, bærekraftig og høytytende drivstoffalternativ til diesel. Alle større motorprodusenter, inkludert Volvo, Cummins og Agco, anbefaler bruk av HVO, og det har blitt anerkjent for å forbedre motorytelse og levetid.

 

 

Kan jeg bruke HVO med hvilken som helst Kalmar-maskin?

HVO kan umiddelbart brukes med Kalmars Straddle Carriers utstyrt med Volvo- eller Agco-motorer. Kalmars Reachstackers, Gaffeltrucker, Terminal Traktorer og Tomcontainerhåndterere utstyrt med Volvo og Cummins Stage 3, 4 & 5 motorer er alle nå sertifisert for å bruke HVO i stedet for tradisjonell diesel.

Hvis du eier en sertifisert maskin, kontakt ditt lokale supportteam for å sjekke om utstyret ditt trenger en mindre oppgradering før du begynner å bruke HVO.

For å se en fullstendig liste over sertifisert Kalmar-utstyr som kan bruke HVO, klikk her.

 

Veldig viktig informasjon

Sjekk med ditt lokale Kalmar-team for å sikre at ditt Kalmar-utstyr kan bruke HVO, eller om det trenger en mindre oppgradering før du begynner å bruke HV0. HV0 produseres i henhold til EN15940-standarden i Europa. Hvis HVO er tilgjengelig på ditt marked, vennligst sjekk at det er i samsvar med dine lokale produksjonsstandarder. HVO kan ikke erstattes med andre biodrivstoff som ikke er regulert eller har blitt godkjent av motoren produsent. Bruk av biodrivstoff som ikke er sertifisert eller godkjent for bruk av OEM, bør ikke brukes.

 

Emission saving calculator

Average fuel consumption

Liter/Hours: 15

Running hours per year

Hours: 2500

HVO use (as part of total fuel)

%: 100

Emissions using 0% HVO100

0 Tons

CO2/Year

Emissions using 100% diesel

0 Tons

CO2/Year