Kontakt oss
Kontakt oss

Kalmar Moderniseringstjenester

Utstyrsinspeksjoner, reparasjoner, oppgraderinger, automatisering og digitaliseringstjenester.

Kalmar Moderniseringstjenester lar deg oppgradere din flåte, inkludert Automatiske Stabling Kraner (ASC), Gummi Dekk Portalkraner (RTG), Skinne Monterte Portalkraner (RMG), Skip til Kyst Kraner (STS), Shuttle og Straddle Carriers, og hjelper til med å maksimere deres ytelse. Med våre bransjeledende eksperter og tiår med erfaring kan vi hjelpe deg med å senke din flåtes totale eierskapskostnader og tilpasse seg dine skiftende operasjonelle krav.

Kalmars portefølje av moderniseringstjenester vil hjelpe med å forlenge levetiden på utstyret ditt, optimalisere ytelsen og sikre at operasjonene dine forblir så sikre, produktive og pålitelige som mulig. Fra mindre oppgraderinger til store overhalinger – Kalmars erfarne team vil hjelpe til med å gjøre mer ut av det du allerede har og forberede din flåte for en automatisert og øko-effektiv fremtid.

Vi tilbyr en rekke løsninger som er delt inn i fire forskjellige moduler og er egnet for ASC-er, RTG-er, RMG-er, STS-er, Shuttle- og Straddle Carriers.

Les vår siste artikkel her

 

 

Inspeksjoner

Få oversikt over hvor du står med flåten din i dag. Utstyrsinspeksjoner vil hjelpe deg med å identifisere hvilke reparasjoner, renoveringer og oppgraderinger som er nødvendige for å sikre at flåten din forblir så sikker, produktiv og pålitelig som mulig. Våre eksperter bestemmer passende inspeksjonsnivå, utfører den avtalte inspeksjonen og leverer en strukturert rapport om funnene, inkludert neste steg å ta.

 

Vi tilbyr:

 

  • Droneinspeksjoner
  • Visuelle og funksjonelle inspeksjoner basert på sjekklister
  • Strukturelle inspeksjoner

 

Lær mer om inspeksjoner for kraner.

Reparasjoner og renoveringer

Reparasjoner og renoveringer Uventede problemer med utstyrets tilgjengelighet og kostnader er risikoer som kan håndteres ved å ta godt vare på utstyret ditt gjennom hele dets levetid. Ved å renovere ditt aldrende utstyr, kan du forlenge levetiden på flåten din på en kostnadseffektiv måte. Fra mindre reparasjoner til omfattende overhalinger, vil teamet vårt sørge for at utstyret ditt fungerer optimalt i dag og i morgen: forlenger levetiden og maksimerer verdien av din investering.

 

Vi tilbyr for eksempel:

 

  • Utstyrsreparasjons- og renoveringsprosjekter (Kalmar & 3. parts utstyr)
  • Reparasjoner og gjenproduksjon av nøkkelkomponenter (f.eks. motorer, drivverk, girbokser, batterier)
  • Utskifting av mobile kranlage

Modernisering

Akkurat som verden rundt oss, er dine operasjonelle behov i konstant endring. Vi kan holde deg oppdatert på de siste moderniseringsalternativene som er tilgjengelige for utstyret ditt, slik at du kan tilpasse utstyret ditt for å møte skiftende operasjonelle krav eller stadig strammere lovgivningsregler. Kalmars utvalg av oppgraderings- og retrofit-tjenester vil hjelpe deg med å optimalisere og forbedre flåtens ytelse og redusere deres karbonavtrykk.

 

Vi tilbyr for eksempel:

 

Automatisering og digitalisering

Det å digitalisere flåten din skaper nye muligheter for å optimalisere operasjonene dine. Vårt utvalg av retrofittings gir deg tilgang til utstyrsdata, som lar deg ta en steg-for-steg tilnærming til å automatisere operasjonene dine i fremtiden.

Med Kalmar Insight får du en oversikt over flåtens ytelse som lar deg kontinuerlig optimalisere operasjonene dine basert på tidsriktige operative data.

Kalmar SmartPort Process Automation-løsninger kan hjelpe deg med å flytte containere mer effektivt, samt optimalisere din operative produktivitet og sikkerhet. Kalmar tilbyr også en steg-for-steg tilnærming til automatisering for eksisterende terminaler; fra fjernstyrte til fullt automatiserte operasjoner. Våre automatiserings- og digitaliseringsretrofittings er anvendelige for både Kalmar og utstyr fra tredjeparter.

 

Vi tilbyr for eksempel:

  • Kalmar SmartPort Process Automation-løsning
  • Kalmar Insight (oversikt over flåtens ytelse)
  • Retrofittings for utstyrsautomatisering