Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste brukeropplevelsen og tilby økt funksjonalitet. Les mer
Kontakt oss
Kontakt oss

Kalmar Care

En rekke tjenester for service og vedlikehold for å sikre optimal daglig drift.

Kalmar Care

Hvorfor velge Kalmar Care


Med Kalmar som vedlikeholdsleverandør blir virksomheten deres mer fleksibel og dere kan redusere deres innledende kapitalinvesteringer. Dere kan fokusere på driften mens vi sørger for at kompetansen og materiellet dere trenger alltid er tilgjengelig.


Kalmar Care dekker alle essensielle tjenester for vedlikehold av utstyret deres og sørger for at driften deres kan fortsette uten avbrudd. Alle fire kontraktstypene er utarbeidet for å forbedre driftseffektiviteten og den økonomiske forutsigbarheten, samt for å redusere totalkostnadene ved eierskap. Hver kontrakttype består av et sett med standardiserte servicemoduler som dere kan velge blant.

Uavhengig av størrelsen på virksomheten deres – om dere har egen vedlikeholdsavdeling eller ønsker å outsource vedlikeholdet i sin helhet – har Kalmar Care det riktige utvalget av tjenester for nettopp dere.

Vi sørger for at virksomheten deres aldri stopper

Kalmar Care er en serie med servicekontrakter for alle merker og typer av containerhåndteringsutstyr. Vi betjener deg gjennom et globalt nettverk av 1500 service- og supportmedarbeidere i 120 land, og vi har ansvaret for å vedlikeholde over 5800 maskiner.

Support Care: Vi gir deg support etter behov

Support Care tilbyr dere fagarbeidere, reservedeler og materiell akkurat når dere trenger det. Hvis dere allerede har egne vedlikeholdsprosesser og -resurser på plass men innimellom trenger support er Support Care det rette for dere.

Essential Care: Vi utfører avtalte oppgaver som planlagt

Essential Care reduserer driftsrisikoen gjennom forbedret planlegging. Sammen utarbeider vi vedlikeholdsplaner og deretter utfører Kalmar oppgavene vi har blitt enige om.

Complete Care: Vi tar hånd om alle deres vedlikeholdsbehov

Med Complete Care tilbyr vi forebyggende og opprettende vedlikeholdstjenester i henhold til avtalt servicenivå, og det innebærer at dere nyter godt av bedre forutsigbarhet i driften og enklere planlegging. Vi integrerer all vår aktivitet med vedlikeholds- og materiellstyring sømløst med deres egne prosesser.

Optimal Care: Vi optimaliserer prestasjonene deres

En Optimal Care-kontrakt vil styrke deres generelle virksomhetsytelse. Den er konstruert for å la dere slippe å bekymre dere gjennom garantert servicearbeid og terminal- eller utstyrstilgjengelighet i henhold til avtalte betingelser.

 

Gävle Container Terminal, Sverige

Gjennom å overlate servicen av sin sofistikerte flåte til Kalmar Care sparer Gävle Container Terminal både tid og penger. Det garanterte servicenivået sørger for at GCTs egne medarbeidere kan fokusere på å levere uovertruffen kundeservice.

Les mer

Transnet Port of Ngura, Sør-Afrika

Transnet Port Terminals i Sør-Afrika har valgt å inngå en full service og vedlikeholdskontrakt som dekker utstyr levert av både Kalmar og andre leverandører.

Les mer

SCA Logistics, Rotterdam

En Kalmar Complete Care-avtale sørger for omfattende service og vedlikehold for SCA Logistics' to skip-til-land-lossekraner, inkludert alle vedlikeholdsrelaterte oppgaver, samt leveranse av reservedeler og 24/7 tilkallingssupport.

Les mer