Kontakt oss
Kontakt oss

DRG100 Reachstacker - Make every move count

Alt innen tom og semi-laden containerhåndtering
Med Kalmar DRG100 kan du håndtere alle typer containere (standard ISO, reefers, tanks, specials og flat racks) og slinge laster opp til 10 tonn nøyaktig og trygt.  Den tilbyr også rotasjonen nødvendig for effektiv håndtering i trange rom.  Pluss at du får den kvaliteten som din bedrift trenger, både på kort og lang sikt.  Vi tilbyr to modeller: DRG100-S6 stabler opptil seks containere i høyden i første rad og DRG100-S8 stabler 8 høyder i andre rad.

Fullt utstyrt - i god behold
Kalmar DRG100 er ekstremt stabil - det er den eneste reachstacker på markedet med høy kapasitet 5,4m akselavstand.  Det har den best kombinerte løftekapasitet i rader 1-2-3, en spreder med den største sideforskyvning og 4 ekstra løftekroker, for- og bak tilter, dreielås status indikatorer, doble rotasjonsmotorer og bremser, og en komplett LED lampe kit som en standard.

Alternativene inkluderer en Reverse Aid Varslingssystem med et deteksjonsområde fra 0,5 opptil 9m, Kalmar Personlig Proximity System som dekker opp til 20 m og Kalmar TLX (Tyre Life Extension), som lar dekkene beveger seg uavhengig for bedre manøvreringsevne, mindre dekkslitasje og økte drivstoffbesparelser. 

Opplev det beste 
Utstyrt med EGO hytta, tilbyr Kalmar DRG100 et enestående arbeidsmiljø og kjøreopplevelse.  Det gir et driftsmiljø som minimerer tretthet og muliggjør optimal lasthåndtering.  Resultatet er mindre nedetid, færre laste skader og en mer produktiv og opplagt operatør.  Funksjoner inkluderer: et komfortabelt multi-sete, en bred buet og hjørne-innpakket frontrute med slanke profiler og ingen A-stolper, en joystick med F / R shifter, en kraftig klimapakke, høykapasitets vindusviskere, komfort pedaler, intuitivt grensesnitt. Et ergonomisk ratt med tilt-funksjon, trygg og ergonomisk tilgang, et sterkt LED lampe kit og et fullt justerbar arbeidskonsoll. 

Spar tid, penger og miljø 
Få all den kraft og dreiemoment du trenger for tom og semi-laden containerhåndtering, men med lavere drivstoffkostnader og reduserte utslipp. Kalmar DRG100 tilbyr tre ytelse moduser:

Power-modus Maksimal ytelse til enhver tid, flere trekk eller tonn per time.
Normal modus Økt lønnsomhet med opp til 10% drivstoffbesparelse per tonn last.
Økonomimodus opp til 20% i redusert drivstofforbruk og lavere utslipp. 

Ytterligere besparelser oppnås med Kalmar start / stopp-system, LED lys kit og den valgfrie Kalmar TLX (Tyre Life Extension).

Lengre serviceintervaller 
Kalmar DRG100 tilbyr også lengre og vedlikeholdsintervaller, som kutter kostnader og øker oppetid.  Maskinen er også lett å få tilgang til tjenesten. 

Unikt langvarig, hardt arbeidende hydraulikk 
Kalmar DRG100 har load-sensing hydraulikk (power-on-demand) med høyeffektive variable stempelpumper, usedvanlig ren arbeidsolje 24/7 og kraftig dobbel olje kjøling for arbeidshydraulikk og bremse hydraulikk. 

Sterke kjøre tog - kjøre presis ytelse 
Kalmar DRG100 er utstyrt med Volvo D-8 motor serie i EU scenen 3A og 4 utslippsnivåer og DANA automatgir.  Pålitelig, kraftig og drivstoffeffektive selv ved lave turtall, leverer den massive kraft og dreiemoment for rask akselerasjon og sikrere manøvrering.

Avanserte redundante elektronikk øke oppetiden 
Den elektriske styringen av Kalmar DRG100 er smart, intuitivt og pålitelig.  En distribuert og redundant CAN-bus teknologi, utviklet av Kalmar, som kontinuerlig overvåker motor, transmisjon, hydraulikk og spreder funksjoner for å gi operatøren konstant sanntidsdata for å bidra til å maksimere oppetid.  Takket være segmentert ledninger med en lang levetid, lavt antall ledninger og koblingspunkter, er systemet mye mindre utsatt for feil og er lett å konfigurere, diagnostisere og service.