Kontakt oss
Kontakt oss

"Det som gjør jobben min spennende er at den er så variert."

Dirk Brand

Contract Manager EMEA Front Line North, Rotterdam

Jeg startet min karriere i Kalmar med en seks måneders praktikantperiode mens jeg tok bachelor i økonomi og logistikk. Etter det jobbet jeg deltid i Kalmar i mer enn fire år mens jeg tok master. Jeg begynte å jobbe i organisasjon på heltid i april 2009, og har etter hvert endt opp i min nåværende stilling som Contract Manager.

Som Contract Manager jobber jeg med alle utleiemaskinene i maskinparken som f.eks. reachstackerer, gaffeltrucker og terminaltrucker. Jeg er involvert i hele utleieprosessen som starter med et pristilbud og ender med en leieavtale på fem år eller mer frem til maskinen selges videre.

Det jeg liker best med jobben min er det at jeg får mulighet til å jobbe med så mange forskjellige mennesker både i og utenfor Kalmar, og det gjør at jeg hver dag møter nye utfordringer. Jeg er i daglig kontakt med kunder og leverandører, og internt med salgsavdelingen angående nye kontrakter og med serviceavdelingen angående maskinenes tekniske tilstand og vedlikeholdskostnader. Jeg jobber naturligvis også mot økonomiavdelingen for å overvåke hvordan det går med leiekontraktene.
Som markedsleder på verdensbasis inne mobilt utstyr, byr Kalmar på gode muligheter for meg til å utvikle meg både på kort og lang sikt.
Kalmar er alltid interessert i nye talenter og tilbyr fantastiske jobbmuligheter. De gir ambisiøse unge mennesker mulighet til å utvikle seg.

Tilbake til medarbeider-attester