Kontakt oss
Kontakt oss

"Du blir gitt ansvar allerede fra første dag"

Eetu Fresenius

Sales Support Analyst, Turku, Finland

Jeg begynte i selskapet i juni 2014 da jeg fikk muligheten til å skrive min masteroppgave for Kalmar. Jeg jobbet heltid og delte arbeidstiden min på å jobbe med masteroppgaven og andre oppgaver, hovedsakelig oppgaver i Services Finance Team. Under arbeidet med masteroppgaven var jeg så heldig å møre og intervjue mange faglig dyktige medarbeidere på i Finland og andre steder hvor Kalmar er representert.

Etter at jeg hadde fullført masteroppgaven ble jeg tilbudt en lærlingstilling, og etter bare to måneder fast ansettelse i Fleet Management-teamet. Fleet Management er en sentralisert organisasjon som er en støttefunksjon for frontlinjeenheter når det gjelder å maksimere lønnsomheten i salg av brukt utstyr og i utleiesektoren. Mine daglige oppgaver som Sales Support Analyst består av å blant annet overvåke og rapportere lønnsomheten i salg av brukt utstyr i de forskjellige landene, overvåke verdien og omsetningen av lagerbeholdningen, følge med på de globale markedsprisene og finne trender innen etterspørselen og tilgangen på brukte maskiner.

Jeg synes det er veldig spennende å jobbe for et selskap med godt omdømme og de mest avanserte produktene. Det beste med å jobbe i Kalmar er å jobbe sammen med mennesker som er lidenskapelig opptatt av det de gjør. I Kalmar får du reelle arbeidsoppgaver og du blir vist ansvar fra dag en, og det er veldig inspirerende og gjør at du yter ditt aller beste.

Jeg anbefaler på det varmeste Kalmar som arbeidssted for alle som ikke er redd for hverken utfordringer eller et globalt arbeidsmiljø.

Tilbake til medarbeider-attester