Kontakt oss

Gaffeltruck 18–52 tonn

Når det kreves utstyr som kan håndtere de tyngste, mest utfordrende løfteoperasjoner, har Kalmars store gaffeltrucker alt dere trenger. Disse kraftige, pålitelige truckene foretrekkes av kunder over hele verden fordi de er pålitelige, fleksible og byr på høy grad av presisjon innen en rekke bruksområder i terminaler og tungindustri.

En viktig del av deres logistikk, DCG180-330

Ingen kjeder er sterkere enn det svakeste leddet, heter det Og når det gjelder håndtering av store og tunge gjenstander gjennom de viktigste punktene i logistikk-verdikjeden, stemmer det veldig godt.

Vekten av tusenvis av tonn som løftes hver dag er en stor påkjenning på både mekanikk og materialer. Likevel må gaffeltrucken fungere feilfritt hver dag hele uken. Pålitelig, produktiv, sikker. Gaffeltrucken er en viktig del av logistikken eller produksjonen. Gaffeltrucken må, i sømløst samarbeid med en dyktig fører, oppfylle deres – og kundenes – krav til produktkvalitet og leveringspresisjon i terminalen, fabrikken eller ved samlebåndet.

Laget for maksimal produktivitet

Den nye store gaffeltrucken Kalmar DCG180-330 vil alltid levere det driften deres krever. Med prestasjonsmodus aktivert vil førerne alltid ha kraft nok til full innsats hele tiden og til å utføre jobben med maksimal produktivitet. Selv under stort press leverer den overlegen finmanøvrerbarhet. 

Våre Cummins-motorer er kraftige men likevel drivstoffgjerrige. Alle motoralternativene oppfyller utslippsstandardene Stage IV/Tier 4 Final.
De forskjellige pumpene oppdager automatisk belastningen i hver operasjon og justerer oljeflyten deretter, og det gir opptil 40 % raskere løftesykluser samtidig med at det reduserer drivstofforbruket. Dette øker produktiviteten kraftig avhengig av antall løftesykluser.

Redusere livstidskostnader

Innkjøpsprisen er bare en av mange faktorer som påvirker de totale livstidskostnadene. Faktisk er innkjøpsprisen bare en liten del av en gaffeltrucks totale livstidskostnader.
Det som virkelig er viktig i del lange løp er driftseffektiviteten – og det slår direkte ut på bunnlinjen deres.

Sammenlignet med tidligere modeller bruker den nye DCG180-330 opptil 15 prosent mindre drivstoff i standardkonfigurasjon. Ved å bruke den valgfrie ECO-modusen kan dere spare ytterligere 15 prosent. Legger du til Kalmars velrenommerte produktkvalitet og pålitelighet, økt effektivitet og oppetid, så ser du den reelle verdien med Kalmar.

 

Vårt mest produktive førermiljø noensinne

Våre ECO-førerhytter gir føreren et fantastisk førermiljø, fullastet med funksjoner og egenskaper som fremmer produktivitet, effektivitet og sikkerhet. De buede front- og bakrutene gir utrolig god oversikt ved alle vinkler, spesielt diagonalt, og de profilerte stolpene eliminerer blindsoner. Hele interiører er laget med tanke på føreren. Nesten alt er justerbart for å passe til alle typer førere. Rattet kan for eksempel justeres og reguleres i alle tenkelige vinkler, til og med vippes sideveis. Førerne vil dessuten ha nytte av det fullt integrerte roterbare setet. Et beskyttende tak er også tilgjengelig for drift under varme forhold eller innendørs.

 

Kraft og presisjon for de tyngste løftene, DCF370-520

Til vår kraftigste serie benytter vi den velprøvde Kalmar DCF370-520. Denne store gaffeltrucken er konstruert for å oppfylle krav til høy ytelse og pålitelighet ved håndtering av tunge løft. Denne allsidige gaffeltrucken er det perfekte valget for bruk til lange skift, tunge løft og der hvor kraft og presisjon er viktige krav. Stålverk og travle havner er det naturlige miljøet for disse kraftige maskinene.  

Å kjøre en kraftig maskin som dette setter høye krav til sikkerhet og krever god oversikt i alle retninger. Vår velprøvde førerhytte Sprit Delta kan tilpasses med en rekke ekstrautstyr for å oppfylle deres spesifikke krav til sikkerhet.

Som drivlinje kan dere velge mellom Volvo- og Cummins-motorer som begge oppfyller de nyeste utslippskravene. For kunder utenfor det utslippsregulerte området tilbyr vi også Stage 3A-motorer. 

Den nyeste generasjonen motorer gir lave driftskostnader, og sammen med et valgfritt variabelt hydraulikksystem vil driftskostnadene kunne reduseres ytterligere. Samtidig er vedlikeholdet enkelt takket være service- og tilgangspunkter som er lett tilgjengelige fra bakkenivå.

RoRo-operasjoner, DCE280-330

Håndtering av lastenheter og containere ombord i fartøy stiller spesielle krav til maskinens allsidighet, manøvrerbarhet og løftekapasitet.

For denne typen operasjoner er Kalmars RoRo-gaffeltruck det naturlige valget. Med en høyde på under 3 meter kan Kalmars RoRo-gaffeltruck operere ombord i fartøy og andre steder med begrenset plass. Truckene har imponerende kapasitet sett i forhold til de beskjedne dimensjonene og den lille svingradiusen. Den korte akselavstanden gjør det enkelt å bruke den både i fartøy i og utenfor fartøy. Fåes i kapasiteter fra 28 til 33 tonn. 

Kraft og presisjon i hver detalj

Sikker drift
Førerhytten Spirit Delta gir god oversikt i alle retninger. Sikkerhet har alltid vært en av Kalmars viktigste prioriteter, og denne maskinserien er ikke noe unntak. Maskinen kan utstyres med en rekke ekstrautstyr som øker førerens oppmerksomhet på sikkerhet.

Enkel service
Alle servicepunktene på maskinen er lett tilgjengelige og gjør at service og inspeksjoner kan utføres raskt og grundig.

Stabilt, allsidig kontrollsystem 
Kalmars velprøvde kontrollsystem er basert på rask, solid CAN-Bus teknologi og åpner for store muligheter for spesialtilpasning av truckens funksjoner.

Kraftig løfteutstyr 
Vårt løfteutstyr er bygget for de tøffeste oppgavene. Hver eneste komponent er nøye valgt for å oppfylle de høyeste standardene.

Teknisk informasjon Spesifikasjoner
Løftekapasitet (kg)
18000-52000
Lasttyngdepunkt (mm)
1200
Akselavstand (mm)
4000-6000
Motor
Volvo, Cummins
Utveksling
Dana, ZF
Kabinvalg
Sprit delta
Teknisk informasjon Spesifikasjoner
Løftekapasitet (lbs)
40000-115000
Lasttyngdepunkt (tommer)
48
Akselavstand (tommer)
157,4 -236,2
Motor
Volvo, Cummins
Utveksling
Dana, ZF
Kabinvalg
Sprit delta

Truffer, Sveits

Truffer AG driver en av de største steinbruddene i Sveits. Deres nye store helt er gaffeltrucken DCF500 – dens løftekapasitet på 50 tonn gjør den perfekt for transport av steinblokker i bedriftens steinbrudd høyt oppe i Alpene.

Les mer

SSAB, Sverige

Med Kalmar som samarbeidspartner innen materialhåndtering kan SSAB garantere at førerne alltid har maskiner til disposisjon. En fastprisordning for maskinparken sørger for både driftsmessig og økonomisk kontroll tilpasset verkets behov.

Les mer